+355 4 22 747 66

Shop TV. E Pe e Ke!

Rreth nesh

SHOP TV. E Pe...E ke!

Krijuar për të qenë lider në Treg

"Shop TV" është emri komercial i kompanisë "Commerce Corp", themeluar në Mars të vitit 2011 me NIPT L11518009H. Kompania "Commerce Corp" synon që brenda një periudhe 5 vjecare të zërë një pjesë të konsiderueshme të tregut të Shitblerjes në distancë. TelemarketingStore është një markë e njohur në Europe e sidomos në vendet e rajonit. Ajo u bë pjesë e grupit Commerce Corp dhe përbën një pjesë të konsiderueshme të dyqaneve virtuale.

Për të permbushur plan-biznesin e saj, kompania "Commerce Corp" themeloi në bashkepunim me partnerin zyrtar "Digitalb Albania" sha, risinë për standartet shqiptare, kanalin e dedikuar "Shop TV".  Ky kanal, si promovues kryesor i produktve të "Telemarketing Albania" u shnderrua shumë shpejt në atë që të gjithë tashmë e njohin si "Qendra e parë Tregtare Televizive".

Shqiptarët tashmë në cdo moment, nga shtepitë e tyre, mund të porosisin një gamë të gjerë produktesh jo vetëm të TelemarketingStore por dhe produkte të cfardoshme nga gama e produkteve që "Shop TV" do të lancojë nëpërmjet dyqaneve të saj virtual. Njesoj si të benin "shopping" në një Qendër Tregtare.

Filozofia e kompanisë

Filozofia e kompanisë ka të bëjë me përmiresimin e vazhdueshëm për sa i përket marrëdhënies me Klientin.

Kjo nënkupton që Klienti është dhe duhet të ndihet i plotfuqishëm me shërbimin që ne i ofrojmë, kudo që ai ndodhet. Për herë të parë në Shqipëri, kompania “Commerce Corp” vendosi si standard për Klientet e saj mundësinë e kthimit të produkteve brenda një afati 15 ditor nga data e blerjes. Sot kjo praktike aplikohet vetëm në vendet e BE. Tashmë ka një servis të specializuar për çdo produkt në veçanti, si dhe është e vetmja kompani në këtë fushë që ofron atë që ne e quajmë “Garancia e Arte Shop TV”. Kjo e fundit i lejon Klientët të blejnë pa ndërmarrë asnjë risk. Përzgjedhja e produkteve bëhet në menyrë që, përvec se të përmbush nevojat e konsumatorëve, të jenë dhe të një cilësie të denjë për një shtetas Europian. Produktet kryesisht janë produkte të cilat janë testuar dhe tregtohen në vende të BE. Përmirësimi i vazhdueshëm i teknologjisë do të krijojë mundësi të reja për Klientët tanë por dhe për zhvillimin dhe përmirësimin e shërbimit që “Commerce Corp” ofron.

Një Klient i kënaqur është mundësia që ne të vazhdojmë të ecim para… 

Angazhimet tona

Ne jemi të angazhuar për cilësinë e produkteve tona:  Të gjitha produktet tona përputhen plotësisht me dispozitat Europiane në lidhje me shitjen e mallrave, në bazë të kategorisë së tyre (mallrat elektrike, kozmetikë, etj). Për më tepër, produktet tona janë të mbuluara nga "Garancia e Artë e Shop TV", e cila ofron një garanci sipas produktit dhe fletës shoqëruese deri në 50 vjetë, si dhe të drejtën për kthimin e produkteve që nuk kënaqin konsumatorin.

Ne kërkojmë dhe marrim komentet tuaja parasysh: Ne duam për të dëgjuar se çfarë keni për të thënë, kështu që të gjitha dërgesat vijnë me një pyetësor të veçantë të vlerësimit, në lidhje me shërbimin e ofruar dhe produktet që ne ju dërgojmë. Informacioni dhe reagimet që marrim nëpërmjet këtij pyetësori ose me çdo mjet tjetër (e-mail, telefon, etj) regjistrohen, analizohen dhe, bazuar në këto, bëjmë përmirësime.

Ne jemi gjithmonë në dispozicionin tuaj: Qendra jonë e thirrjes vepron 7 ditë në javë, 12 orë në ditë për të marrë urdhra , 9:00-21:00, nga e Hëna në të Diel, në mënyrë që të sigurojë shërbimin ndaj klientit për çdo çështje që ka të bëjë me Ju. Ju gjithashtu mund të na kontaktoni përmes emailit, dhe ne premtojmë të përgjigjemi ndaj email-it tuaj në të njëjtën ditë ose jo më vonë se ditën e ardhshme të biznesit.

Ne jemi aty për të ofruar shërbimet pas shitjes: Ne kemi një departament të veçantë të Shërbimit përgjegjës për kontrollin dhe riparimin e produkteve edhe pasi skadon garancia juaj. Përveç kësaj, ne mbështesim produktet tona me pjesë këmbimi dhe furnizimet për sa kohë që këto janë në dispozicion përmes furnizuesit tanë, edhe në qoftë se ne nuk jemi më duke e shitur produktin.

Dyqanet

Tiranë:

  • TelemarketingStore – Rr. E Dibrës përballë Vilës Goldi.
  • Shop TV Store – Qëndra Tregtare City Park, Aut. TR-DR, km 13.

Shkodër:

  • Telemarketing Store – Qëndra Tregtare e re parenë ish. Katër Dëshmoëve, kt.2-të.

Katalogët

Këtu ju mund të gjeni të gjitha katalogët e printuar në mënyrë elektronike.

Karriera

Ne kushtojmë rendësi të madhe në punësimin, trajnimin dhe zhvillimin e burimeve njerëzore. Ne jemi thelbësisht në kërkim për të rinjtë, produktiv dhe të aftë për tu përshtatur me kërkesat e teknologjisë së re, të fortë në karakter, me aspiratat e punës në një mjedis profesionist, por edhe shumë bashkëpunues.

Selia e kompanisë: Rr, Medar Shtylla, pll. Kika, shk.2, kati.9, ap.35

Kompania gjithashtu operon një rrjet të dyqaneve në rrethet: Tiranë, Shkodër.

Bashkohu me ekipin tonë

Dërgo CV-në tuaj nëpërmjet formularit online të aplikimit në vijim, nëpërmjet postës elektronike: hr@shoptv.al.

Privatësia

Regjistrimi i përdoruesit

Shumica e shërbimeve në dispozicion nëpërmjet dyqanit tonë online, kërkojnë regjistrimin e përdoruesit. Shërbime të tilla përfshijnë qasje në historinë tuaj të porosive, ruajtjen dhe mbajtjen e të dhënave personale, duke krijuar një listë të të preferuarave, etj.

Nëse doni të përdorni një nga shërbimet e lartpërmendura, ju do të transferoheni në faqen e  identifikimit të përdoruesit ku ju do ju kërkohet të identifikoheni ose të krijoni një llogari të re. Në krye të faqes së  regjistrimit të përdoruesit të ri ju do të shihni shënimin "Fushat e shënuara me yll (*) janë të nevojshme, duke identifikuar cilat fusha janë të detyrueshme dhe cilat janë opsionale.

Duke plotësuar në fushat opsionale, ju na ndihmoni të ofrojnë shërbime më të mira dhe më të personalizuara. Përveç kësaj, gjatë regjistrimit ju do tu kërkohet nëse dëshironi të merrni katalogët dhe gazetat tona. Të dhënat tuaja personale dhe preferencat mund të rregullohen në çdo kohë në të ardhmen thjesht duke u Identifikuar.

Mbrojtja e të dhënave dhe siguria

Commerce Corp
mban të dhëna me informata të konsumatorëve me qëllimin e vetëm ofrimin e shërbimeve që Klientët tanë kërkojnë. Informacioni juaj personal (emri, adresa, telefoni dhe e-mail) trajtohen dhe ruhen me kujdes në bazë të ligjeve dhe direktivave Europiane dhe atyre Shqiptare për mbrojtjen e të dhënave personale dhe përdoren vetëm për qëllime tregtare (dërgesën e porosive dhe promovimin e produkteve). Ju ruani të drejtën për të kërkuar ndërprerjen e marrjes së informacionit të marketingut në çdo kohë.

Nëse keni ndonjë kundërshtim për përdorimin e të dhënave tuaja personale, ose ju dëshironi për të korrigjuar, të ndryshuar, ose për të fshirë ato, ju lutem na kontaktoni me çdo mjet të mundshëm.

Përveç kësaj, në qoftë se ju preferoni për tu kontaktuar përmes një kanali të veçantë të komunikimit ose në një kohë të caktuar, ju lutem na informoni në përputhje me rrethanat.

Sesionet dhe Cookies

Gjatë vizitave që kryeni tek ShopTV, përdoren Sesionet dhe Cookies për të mbajtur mend veprimet. Të gjitha këto të dhëna janë të shënuara me çelësa sekret, në mënyrë që keqdashës mos të arrijnë ti rikrijojnë dhe të shtiren si ju. Kjo është kritike për proçesin e identifikimit, ku krijohet një Sesion dhe Cookie unike për ju, e cila lejon sistemin t'ju mbajë të identifikuar.